Maatwerk voor iedere afnemer

Elke vracht is daarmee maatwerk. Als kleiner bedrijf hebben we ook de flexibiliteit om snel te schakelen tussen productmengsels. Jaarrond leveren is geen probleem. In onze loodsen in Hoek van Holland liggen alle grondstoffen opgeslagen. Grote producten als veen, klei en kokos, maar ook producten als vulkanisch gesteente, schors en compost. Ook voor innovatieve ontwikkelingen houden we onze ogen open. Bijvoorbeeld houtvezel, dat een alternatief kan vormen om de uitputting van veen tegen te gaan.

Kwaliteit en continuïteit verzekerd

Grondstoffen betrekken we van de gehele wereld: landen als Ierland, Duitsland, de Baltische Staten en Zweden, maar ook verder weg gelegen bestemmingen als India en Ghana. Door samen te werken met betrouwbare importeurs, kan BOL instaan voor de kwaliteit en de continuïteit. Ook de visuele inspectie van ervaren medewerkers brengt eventuele kwaliteitsverschillen meteen aan het licht.

Grote overdekte opslag

Alle producten hebben op ons terrein de ruimte. Dat maakt het mogelijk tijdig voldoende voorraad in te slaan van grondstoffen die in de winterperiode minder makkelijk leverbaar zijn. Grote voorraden aanhouden betekent ook: efficiënter partijen kunnen combineren, om daarmee de samenstelling van grondstoffen altijd op een gelijk niveau te houden.