Mark Bol

We willen onszelf elke dag overtreffen

Ik ga al van jongs af aan met mijn vader mee naar het bedrijf. Op mijn zestiende begon mijn vaste dienstverband: zakken vullen en de bedrijfsvloer aanvegen. Beetje bij beetje kon ik meer verantwoordelijkheid aan. Na mij hbo-studie tuin- en akkerbouw stapte ik fulltime in de zaak. Inmiddels runnen mijn vader en ik samen het bedrijf. We leren nog iedere dag. 'Op grond van kwaliteit' is ons principe. We willen ons elke dag overtreffen.

Bram van Paassen

Samen komen we tot het beste substraat

Als tuinderszoon ben ik al van jongs af aan actief in de tuinbouw. Het mooiste om te doen vind ik om samen met de klant tot het beste substraat te komen, zodat de klant uiteindelijk een nog beter product kan kweken, minder uitval heeft of zodat hij kan voldoen aan duurzame doelstelling. Het is voor mij een uitdaging om de lat ieder jaar wat hoger te leggen, zo blijft het werk uitdagend en boek je de mooiste resultaten. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop en de financiën. Samen met Mark Bol houd ik me bezig met de organisatie en de visie van het bedrijf.

Mark van Santen, productieleider

Als productieleider zorg ik ervoor dat elke order op tijd bij de klant is

In 2018 kwam ik bij BOL in dienst als vrachtwagenchauffeur / bigbagvuller. Al snel werd duidelijk dat ik ook gevoel heb voor grote machines en ben doorgegroeid naar de shovel voor het mengen van grondstoffen. Sinds een jaar ben ik als productieleider verantwoordelijk voor het aannemen van de orders, maken van de planning, zorgen dat de orders op tijd bij de klant zijn, het toevoegen van de juiste meststoffen, inkomende grondstoffen aannemen en controleren en het aansturen van de productiemedewerkers.

Eric Forschelen, adviseur

Geen onnodige opsmuk maar een eerlijk product

Als onafhankelijk adviseur fungeer ik als sparringpartner voor kwekers, vermeerderaars, veredelingsbedrijven en toeleveranciers. Vanuit de passie om teelten te optimaliseren kan ik niet om een substraat van hoogwaardige kwaliteit heen. BOL schrijft kwaliteit met hoofdletters. BOL kan als geen ander jaarrond een constant kwaliteitsproduct leveren. Geen onnodige opsmuk, maar een eerlijk product. Klein maar dapper. En toch met klinkende namen in de klantenportfolio, die internationaal aanzien genieten.

Karin van Hasenbroek, administratief medewerker

lk doe alles wat er nog meer bij komt kijken

Ook ik voel mij thuis in de glastuinbouw. Ik ben er opgegroeid en heb een agrarische opleiding gevolgd, waarna ik vanzelfsprekend in deze innovatieve sector ben blijven werken. Bij BOL is er op de achtergrond van alles te doen waar ik mij mee bezig mag houden. En het maakt het zo leuk, omdat het zoveel verschillende en uitlopende werkzaamheden zijn. BOL is steeds in ontwikkeling waardoor, naast het aannemen van de orders en wat financiële taken, ook projectmatige zaken zijn waaraan ik mijn steentje mag bijdragen.