Actueel
3 september 2022

Bram van Paassen versterkt directie

Door de groei van het bedrijf is de directie van de substraat specialist in Hoek van Holland per 1 juli ’22 versterkt met Bram van Paassen. “Je merkt dat er door de groei van de organisatie steeds meer zaken anders geregeld moeten worden. Omdat wij altijd alles goed willen doen kost dit veel tijd en daarom is er versterking nodig”, zegt Mark Bol, eigenaar van BOL.

Bram van Paassen (31) is geboren en getogen in De Lier. Als tuinderszoon is hij van jongs af aan actief in de tuinbouw. Na zijn studie is hij 7 jaar werkzaam geweest bij Martin Stolze b.v. waar hij afscheid nam als commercieel directeur. Bij BOL zal Bram verantwoordelijk worden voor de verkoop en de administratie. Samen met Mark zal hij zich bezig gaan houden met de organisatie en de visie van het bedrijf. Mark gaat zich meer focussen op de productie en de innovatie van grondstoffen wat momenteel een belangrijk item is vanwege de doelstellingen betreft veenreductie in substraten.

“Ik kijk er naar uit om met Mark en de andere collega’s verder te bouwen aan het bedrijf”, zegt Bram van Paassen. “De eerste 2 maanden zijn in ieder geval erg goed bevallen en ik zie veel kansen waar ik graag mee aan de slag ga”