Up-to-date productielocatie

Vanuit Hoek van Holland bestrijken we een groot rayon, met het accent op het Westland en de B-driehoek maar ook daarbuiten. Aan het Nieuw Oranjekanaal beschikken we over up-to-date faciliteiten. Op ons 16.000 vierkante meter grote terrein is maar liefst 8.000 vierkante meter overdekt.

Met alle voordelen van dien. Daardoor kunnen we onze voorraadpositie continu op peil houden en producten droog opslaan, zonder weersinvloeden. Bovendien hebben we op die oppervlakte alle gelegenheid om partijen grondstoffen bij te mengen; een voorwaarde voor een product dat 12 maanden per jaar uniform is.

Korte lijnen, snel schakelen

We weten als geen ander hoe belangrijk snel leveren is. Als compact bedrijf houden we er korte lijnen op na. In de loodsen kunnen we op korte termijn schakelen tussen uiteenlopende productieprocessen, mede dankzij een geautomatiseerde productielijn. Computergestuurd wordt de pH bewaakt en de voeding met diverse soorten kunstmest, de vochtigheid en het volume geregeld. Eigen vrachtwagens vergroten onze flexibiliteit nog eens extra.

Advies op maat

Communicatie vinden we belangrijk. Omdat het u en ons vooruit brengt. Tijdens regelmatige bedrijfsbezoeken zijn we ook de adviseur die met gerichte tips en aanwijzingen komt. Op elke vraag van uw kant is er een antwoord. Een professioneel antwoord, met oog voor uw belangen. Dat maakt BOL tot een plezierige partner om mee samen te werken. En ook een betrouwbare partner, met het RHP-certificaat op zak.