Mark Bol

We willen onszelf elke dag overtreffen

Ik ga al van jongs af aan met mijn vader mee naar het bedrijf. Op mijn zestiende begon mijn vaste dienstverband: zakken vullen en de bedrijfsvloer aanvegen. Beetje bij beetje kon ik meer verantwoordelijkheid aan. Na mij hbo-studie tuin- en akkerbouw stapte ik fulltime in de zaak. Inmiddels runnen mijn vader en ik samen het bedrijf. We leren nog iedere dag. 'Op grond van kwaliteit' is ons principe. We willen ons elke dag overtreffen.

Peter Bol

Elke dag een uitdaging

Ook ik ging al jong met mijn vader op pad. Toen hadden we nog geen bedrijfslocatie. Mijn vader bracht met schuiten het product naar de klant. Omdat de vraag naar een kant en klaar product toenam, werd er gemengd op een vaste locatie. Op mijn 16e ben ik in vaste dienst gekomen in het snel groeiende bedrijf, rond mijn 23ste werd ik medefirmant. In die tijd is er veel gebeurd. Van een paar soorten potgrond en bemesting gingen we maatwerk leveren. Echt inspelen op de vraag van de klant. Dat maakt nog steeds van elke dag een uitdaging!

Ben van Adrichem, productieleider

Passie voor machines besturen en shovel rijden

Als zzp'er heb ik van alles gedaan in de tuinbouw. Een aantal jaar geleden werd ik gevraagd bij BOL te komen werken. Ik zorg voor de orderaanname en de productie over de laadlijn; los gestort, in kisten of in big bags. Daarnaast regel ik het transport, stuur productiemedewerkers en chauffeurs aan en zorg dat inkomende grond- en meststoffen op de juiste plek komen. Mijn passie ligt bij machines besturen en shovel rijden. Klantcontact en de uitdaging om in hectische tijd alle klanten naar wens te beleveren maakt mijn werk zo leuk.

Eric Forschelen, adviseur

Geen onnodige opsmuk maar een eerlijk product

Als onafhankelijk adviseur fungeer ik als sparringpartner voor kwekers, vermeerderaars, veredelingsbedrijven en toeleveranciers. Vanuit de passie om teelten te optimaliseren kan ik niet om een substraat van hoogwaardige kwaliteit heen. BOL schrijft kwaliteit met hoofdletters. BOL kan als geen ander jaarrond een constant kwaliteitsproduct leveren. Geen onnodige opsmuk, maar een eerlijk product. Klein maar dapper. En toch met klinkende namen in de klantenportfolio, die internationaal aanzien genieten.

Karin van Hasenbroek, administratief medewerker

lk doe alles wat er nog meer bij komt kijken

lk ben opgegroeid in de tuinbouw. Ik heb een agrarische opleiding en heb jaren op het bedrijfsbureau van een plantenkweker gewerkt. Bij BOL ben ik gestart in een nieuwe functie. Ik heb me eerst gericht op het inrichten van het nieuwe boekhoudpakket en wat andere nieuwe systemen. Nu verzorg ik de facturatie, verwerk de inkoop, verzorg de MPS-overzichten voor klanten en van alles wat er nog meer bij komt kijken.