Mark Bol

We willen onszelf elke dag overtreffen

Ik ga al van jongs af aan met mijn vader mee naar het bedrijf. Op mijn zestiende begon mijn vaste dienstverband: zakken vullen en de bedrijfsvloer aanvegen. Beetje bij beetje kon ik meer verantwoordelijkheid aan. Na mij hbo-studie tuin- en akkerbouw stapte ik fulltime in de zaak. Inmiddels runnen mijn vader en ik samen het bedrijf. We leren nog iedere dag. 'Op grond van kwaliteit' is ons principe. We willen ons elke dag overtreffen.

Peter Bol

Elke dag een uitdaging

Ook ik ging al jong met mijn vader op pad. Toen hadden we nog geen bedrijfslocatie. Mijn vader bracht met schuiten het product naar de klant. Omdat de vraag naar een kant en klaar product toenam, werd er gemengd op een vaste locatie. Op mijn 16e ben ik in vaste dienst gekomen in het snel groeiende bedrijf, rond mijn 23ste werd ik medefirmant. In die tijd is er veel gebeurd. Van een paar soorten potgrond en bemesting gingen we maatwerk leveren. Echt inspelen op de vraag van de klant. Dat maakt nog steeds van elke dag een uitdaging!

Bram van Paassen

Samen komen we tot het beste product.

Als tuinderszoon ben ik al van jongs af aan actief in de tuinbouw. Het mooiste om te doen vind ik om samen met de klant tot het beste substraat te komen, zodat de klant uiteindelijk een nog beter product kan kweken, minder uitval heeft of zodat hij kan voldoen aan duurzame doelstelling. Het is voor mij een uitdaging om de lat ieder jaar wat hoger te leggen, zo blijft het werk uitdagend en boek je de mooiste resultaten. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop en de financiën. Samen met Mark Bol houd ik me bezig met de organisatie en de visie van het bedrijf.

Mark van Santen, productieleider

Als productieleider zorg ik ervoor dat elke order op tijd bij de klant is

In 2018 kwam ik bij BOL in dienst als vrachtwagenchauffeur / bigbagvuller. Al snel werd duidelijk dat ik ook gevoel heb voor grote machines en ben doorgegroeid naar de shovel voor het mengen van grondstoffen. Sinds een jaar ben ik als productieleider verantwoordelijk voor het aannemen van de orders, maken van de planning, zorgen dat de orders op tijd bij de klant zijn, het toevoegen van de juiste meststoffen, inkomende grondstoffen aannemen en controleren en het aansturen van de productiemedewerkers.

Eric Forschelen, adviseur

Geen onnodige opsmuk maar een eerlijk product

Als onafhankelijk adviseur fungeer ik als sparringpartner voor kwekers, vermeerderaars, veredelingsbedrijven en toeleveranciers. Vanuit de passie om teelten te optimaliseren kan ik niet om een substraat van hoogwaardige kwaliteit heen. BOL schrijft kwaliteit met hoofdletters. BOL kan als geen ander jaarrond een constant kwaliteitsproduct leveren. Geen onnodige opsmuk, maar een eerlijk product. Klein maar dapper. En toch met klinkende namen in de klantenportfolio, die internationaal aanzien genieten.

Karin van Hasenbroek, administratief medewerker

lk doe alles wat er nog meer bij komt kijken

lk ben opgegroeid in de tuinbouw, heb een agrarische opleiding en ik heb jaren op het bedrijfsbureau van een plantenkweker gewerkt. Bij BOL verzorg ik de facturatie, verwerk de inkoop, verzorg MPS-overzichten voor klanten en van alles wat er nog meer bij komt kijken.